Falburkolatok: általános ismertető

TWINSON PREMIUM O-WALL
TWINSON PREMIUM O-WALL
TWINSON PREMIUM O-WALL
previous arrow
next arrow

A kültéri burkolat egyre népszerűbb dekorációs és szigetelőanyag, a könnyű karbantartás és a felhasználó igényei szerint alakítható külső megjelenés teljesen homlokzatra szabható.

Válasszon kompozit anyagból készült Twinson homlokzati rendszert AL Premium (aluminium), vagy Standard PVC burkolatok kínálatából!

A homlokzat meghatározó elem, amely meghatározza az egész épület építészeti jellegét. A felhasznált anyagok adják meg a külső építészeti szerkezet végső megjelenését. Nem elég, ha a felszíni szerkezet kellemes megjelenésű és tapintású, tartós védelmet is kell nyújtania az időjárás hatásaival szemben. Hosszú évekig semmit sem veszíthet szép megjelenéséből! Ha valaki rendkívüli, hosszú ideig üde színekben pompázó köpenybe kívánja öltöztetni épületét, akkor meg kell fontolnia, hogy a homlokzat, a tetőereszek és a tetőszerkezetek kiváló minőségű burkolatot kapjanak. Modern homlokzatok a legjobb anyagokból!

Az első osztályú anyagok, mint például az innovatív, szabadalmaztatott Twinson kompozit anyag, amely ötvözi a fát a műanyaggal, vagy a minőségi PVC profilok megfelelnek a modern építőiparral szemben támasztott valamennyi követelménynek. A Twinson anyag a homlokzatot ugyanolyan könnyűvé és látványossá teszi, mint a fa. Sőt, megvan az az előnye is, hogy a Twinson anyag esetében évtizedekig nem kell festeni a homlokzatot. A profilok ellenállók az időjárás hatásaival szemben, a természetes fa gyönyörű színárnyalataiban kaphatók és valóban tartósak.

A Twinson Premium kültéri burkolatrendszer rendelkezik a Twinson kompozit anyag valamennyi előnyével, különösen alkalmas a külső homlokzat elegáns befejezésére, vagy az oromzat lezárására. A Twinson burkolatok nem csak a homlokzat, hanem az ablakfiókok és tetőablakok, illetve a tetőeresz burkolására is használhatók. A Twinson Premium rendszer hőszigetelő rendszerekkel is kombinálható.