Twinson Click

Csavartalan, páratlan, időtlen.

Ez a három szó tökéletesen összefoglalja a TWINSON CLICK lényegét. Egy új terasz vázrendszert bárki számára, aki szereti a gyors és precíz építési megoldásokat.

TWINSON CHARACTER MASSIVE és TWINSON MAJESTIC MASSIVE PRO teraszlapokhoz elérhető leggyorsabban építhető váz. Az egyedi csavar nélküli technológiával a TWINSON CLICK moduláris rendszere időt takarít meg. Ez az innovatív CLICK /pattintós/ rendszer teljes rugalmasságot biztosít a teraszépítőnek, miközben maga a szerkezet összeállítható anélkül, hogy akár egyetlen csavart is kellene használnia.

A TWINSON CLICK bármilyen terasz alakjára vagy kialakítására gond nélkül alkalmazható. Az állítható tartószerkezetek, a teherhordó alumínium profilok és az okos Twinson deszkák ötletes és szabadalmaztatott CLICK rendszerükkel azt jelentik, hogy új terasza könnyedén összeállítható és telepíthető hihetetlen gyorsasággal.

Gyors és egyszerű, kattintás-kattintás után

A TWINSON CLICK rendszer egyszerűsége, sebessége és tartóssága messze a legjobb teraszváz megoldás a telepítő számára, ugyanakkor a teraszburkolatok telepítésének sebessége hihetetlen versenyelőnyt is jelent. A Twinson burkolatok széles választéka és a csúszásgátló, szilánkmentes tulajdonsága, a TWINSON CLICK hosszú élettartam mellett is logikus ökológiai válasz, a rendszer minden eleme teljesen újrahasznosítható.

A TWINSON CLICK teraszok építése egyszerű és zseniális. Szabadalmaztatott TRIAX háromszög alaplap, amelybe az alumínium keret bepattan és bármely magasságkülönbség, vagy egyenetlen felület egyszerűen kezelhető az állítható talpakkal. Az alumínium váz ezen az alapfelületen épül tovább, amelyet követ a Twinson burkolat.

B tető (t1) – tűzállósági tanúsítvánnyal

A TWINSON CLICK rendszer TWINSON CHARACTER MASSIVE és TWINSON MAJESTIC MASSIVE PRO teraszlapokkal ideális tetőteraszokhoz. A rendszer B tető (t1) tanúsítvánnyal rendelkezik tetőkön és vészkijáratokon való használatra és teljesen tűzálló.

Rendkívül csúszásmentes és szálkamentes

Speciális felületével a TWINSON CHARACTER MASSIVE és TWINSON MAJESTIC MASSIVE PRO teraszlapok csúszásgátló tulajdonsága még extrém körülmények között is biztonságot és szálkasmentességet garantál. A Twinson táblák megfelelnek a legmagasabb csúszási ellenállás követelményeinek, így bizonyítottan csúszásgátlóak.

Jó a környezet számára

Mivel hosszú élettartama és teljesen újrahasznosítható, a Twinson a trópusi keményfa tökéletes alternatívája.

Könnyen karbantartható

A fa és a műanyag kombinációja megkönnyíti a Twinson karbantartását és teljesen rothadásmentes, így nem kell festeni vagy olajozni sem.

Esztétikus

A különféle felületi struktúrával a TWINSON CHARACTER MASSIVE és TWINSON MAJESTIC MASSIVE PRO letisztult megoldás, míg a színek széles választéka harmóniát teremt az Ön környezetében.

Alaktartó

A Twinson burkolatban és a teraszos táblákban lévő PVC alkatrészek méretükkel stabilak. Ez azt jelenti, hogy a Twinson táblák kissé meghajolhatnak nehéz terhek esetén, de akkor a teher eltávolításakor visszatérnek eredeti formájukba. Ez nem mindig igaz MÁS kompozit /WPC/ termékekre, amelyek a Twinsontól eltérő összetételűek, például PP (polipropilén) és PE (polietilén) is tartalmaznak. Versenytársaink ezért próbálják lemásolni a Twinson szabadalmaztatott eljárásait és megoldásait.

100% újrahasznosíthatóság

A TWINSON CLICK fedélzet vagy terasz összes alkatrésze teljesen újrahasznosítható akár a DECEUNINCK saját újrahasznosító vállalatán keresztül.